Preskočiť na hlavný obsah
Oficiálna stránka

Doména alianciasr.sk

Nachádzate sa na oficiálnom webovom sídle orgánu verejnej moci Slovenskej republiky – Aliancie sektorových rád. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

Aktualita

Podpora ľudských zdrojov v sektore vody, odpadu a životného prostredia 

Pri príležitosti 20. výročia založenia Asociácie vodárenských spoločností sa konala konferencia, ktorej súčasťou bola aj panelová diskusia venovaná aktuálnym výzvam v oblasti vodárenstva, ľudské zdroje nevynímajúc.

Podujatia sa zúčastnili zástupcovia Ministerstva životného prostredia SR, Ministerstva hospodárstva SR, Ministerstva investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR, a za Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR, Danica Lehocká, poradkyňa ministra a zároveň predsedníčka Správnej rady Aliancie sektorových rád, spolu s odborníkmi z oblasti životného prostredia a poľnohospodárstva. 

Medzi kľúčovými témami diskusie rezonovali otázky znižovania investičného dlhu, modernizácie vodárenskej infraštruktúry, nedostatku kvalifikovaných pracovníkov, prilákania mladých ľudí do odvetvia a zabezpečenia generačnej obmeny.

Momentka z výročnej konferencie Asociácie vodárenských spoločností

Nájdete nás na sociálnych sieťach:

Skip to content