Preskočiť na hlavný obsah
Oficiálna stránka

Doména alianciasr.sk

Nachádzate sa na oficiálnom webovom sídle orgánu verejnej moci Slovenskej republiky – Aliancie sektorových rád. Odkazy na jednotlivé webové sídla orgánov verejnej moci nájdete na tomto odkaze.

Táto stránka je zabezpečená

Buďte pozorní a vždy sa uistite, že zdieľate informácie iba cez zabezpečenú webovú stránku verejnej správy SR. Zabezpečená stránka vždy začína https:// pred názvom domény webového sídla.

Archív newsletterov ASR

Prihláste sa na odber

Po odoslaní vašej adresy vám bude automaticky zaslaný e-mail, v ktorom prosím potvrďte odoberanie noviniek.

Emailová adresa:

Odoslaním svojej e-mailovej adresy udeľujete Aliancii sektorových rád, so sídlom Jarošova 2961/1, 831 03 Bratislava, IČO: 55 209 491, zapísaná v registri záujmových združení právnických osôb vedenom Okresným úradom v Bratislave (ďalej len „ASR“) súhlas so zasielaním noviniek/newslettera na vami poskytnutú e-mailovú adresu.

Novinky/Newsletter obsahujú prehľad o aktuálnych informáciách a novinkách o činnosti ASR. Súhlas môžete kedykoľvek odvolať a zrušiť tak zasielanie noviniek/newslettera. Využiť môžete odkaz umiestnený v dolnej časti každej správy obsahujúcej zaslané novinky/newsletter alebo nám poslať e-mail na kancelaria@www.alianciasr.org.

Odvolaním súhlasu so zasielaním noviniek/newslettera nie sú dotknuté prípadné iné súhlasy, ktoré ste ASR poskytli. Ďalšie informácie nájdete v sekcii ochrana osobných údajov. 

Nájdete nás na sociálnych sieťach:

Skip to content